zeynep güneş

CESARET İLE OLUYORMUŞ
20/01/2015
     CESARET İLE OLUYORMUŞ
Günlerden birgün Yiğit her zamaki gibi uyanmıştı.Hazırlanarak okulun yolunu tuttu.Yiğitin annesi ölmüştü ve çoğu zaman kıyafetlerini yıkayacak kimsesi yoktu.Bunun için pasaklı bir öğrenciydi.Öğretmeni ve arkadaşları tarafından sevilmiyordu.Ama Yiğit bunları umursamıyor derslerine önem veriyordu.Yiğit başarılı bir öğrenci olmadığı için karnelerine düşük geliyordu.Bu nedenle öğretmeni tarafından sevilmiyordu.Eski öğretmeni Yiğitin öğretmenini aradı ve Yiğitin başarılı bir öğrenci olduğunu söyledi. Ertesi gün öğretmenler günüydü.Yiğit annesinden kalan parfümü öğretmenine verdi.Eski öğretmenin söylediklerinden sonra Yiğiti çok sevmişti.Yiğit 5.sınıfta okuldan ayrıldı ve başka bir okula gitti.
Günlerden bir gün Yiğit öğretmenine mektup yazdı. Mektupta şöyle yazıyordu;
Sevgili Öğretmenim;
Beni tam 5 yıl sevgiyle okuttuğunuz için çok teşekkürler."Ben şimdi doktorum yazıyordu".Yiğitin ismi uzamıştı
    PR.Doktor Yiğit BAŞAR
Yiğit mezun olduğunda ilk sözü "cesaret edince oluyor"du