ZEYNEP MERT
SU DAMLACIĞI OLSAYDIM
03/03/2014

SU DAMLACIĞI OLSAYDIM

Zeynep adında bir su damlacığı varmış.Zeynep'in ailesi okulu her şeyi denizin altındaymış.Okuldaki öğretmeninin adı ise Nesrin ' miş.Zeynep okulunu da çok severmiş.Yemekler bir başka imiş yosun salatası yosun suyu varmış. Ama tüm bu güzel şeylerin arasında Zeynep' in canını sıkan bir şey varmış.Denizin içinde yaşayıp da küçük olduğunuz için yosun bahçesine gidememek bir haksızlık gibiymiş onun için.Annesi yaşının küçüklüğünden dolayı gidemeyeceği için hep onu uyarıyormuş.Aradan yıllar geçmiş.Zeynep 'in yaşı yosun bahçesine gidebilecek kadar büyümüş.Sabah kalktığında en sevdiği kahvaltı hazırmış.Zeynep yemeğini yerken annesi söze karışıp sessizliği bozmuş.

-Kızım Zeynep sana bir sürprizimiz var .

- Nedir o sürpriz ?

-Biliyorum ki  uzun zamandır yani küçüklüğünden beri yosun bahçesine gitmek istiyorsun artık zamanı geldi kahvaltını bitir hemen gideriz.

Zeynep kahvaltısını bitirip hazırlandı.

Hep beraber yola çıkmışlar.Zeynep   doyasıya gezmiş geldiğinde ise  baygın düşmüş.

ZEYNEP MERT

3-B